TRACKSUIT MOOD

Inlägget är i samarbete med Shein.com

Tracksuit i satin från Shein! Jacka HÄR och byxa HÄR 

Hej på er! Vad tycker ni om min outfit hahah? En träningsoverall hör kanske inte till vanligheterna när det gäller mina klädval, men jag måste ändå säga att jag gillar den! Är det rosa och satin kan inte mycket gå fel. Lite vaktar orten 2.0 😉  Jag har ju trots allt spenderat nästan halva mitt liv i Södertälje. Can ya tell? 

Jag tycker inte man ska vara rädd att chansa lite när det gäller kläder. Ibland blir det på gränsen till smaklöst, men ibland blir det stencoolt. Vad tycker ni i detta fall haha? 😉 Det bästa är att plaggen för sig också går att matcha med mycket. Släng över jackan till ett par jeans och en ljus t-shirt och du har en superfin vår-outfit. Matcha byxorna med en partytopp och ett par klackar till och du är redo att rocka Sture-P!  Det gäller att ha fantasi.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *