ÄR DU REDO FÖR SOMMARENS FESTIVALER?

Hej på er! Lika mycket som jag önskar att jag skulle till Coachella i Kalifornien i år, lika bitter är jag över att så inte är fallet haha… Oh well! Det får bli något annat år helt enkelt. Vi har ju faktiskt en handfull festivaler här i Sverige också att se fram emot! Ett exempel är såklart Summerburst som ni ser bilder från ovan, men också Summer ON!! (Båstad represent jao). Och ett gäng andra såklart! Har ni köpt några biljetter än? Har ni inte det tycker jag det börjar bli dags att planera nu.

Festival-looken blir alltid lika het vid den här tiden varje år i samband med just Coachella. Alla kändisar flanerar i sina bästa outfits bland palmer (ej plast) och åkattraktioner. Hur härligt?? På Summerburst förra året ösregnade det minsann. Då hjälpte inte min magtröja eller franskofta till speciellt mycket med att hålla mig torr haha! Men snyggt var det… Tur att jag bor nära så jag kunde springa hem och ta på mig regnjackan istället framåt kvällen 😉 Nedan har jag samlat några festivalplagg som även dem förutsätter att det inte regnar. Vad tycker ni? 🙂

Body HÄR // Spetstop HÄR // Klänning HÄR // T-shirt med rosor HÄR // Skjorta HÄR 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *