NU DRAR JAG TILL USA!

Och kan ni gissa vart? CHICAGOOOO! 

God morgon! Nyvaken och allt har jag slängt på mig min Bulls-top för att fira lite för mig själv. Idag drar nämligen jag och min vän Mathias på en liten påsksemester!! Eller liten och liten… Vi ska ju faktiskt över Atlanten. Tidigare i våras hittade Mathias ett par billiga biljetter på SAS. Det var ju inte mycket tveksamhet där inte och vi bestämde oss för att slå till. Och nu är det dags!! Vid fyratiden idag lyfter vi från Arlanda.

I och med att flygbiljetterna var fett billiga och att vi bor hos our friends i Chicago blir detta en relativt billig resa. Eller..? Mer pengar till shopping 😉 Lite bakgrundsinfo för er som inte hängt med så länge är att jag (och Mathias tillsammans med ett gäng andra svenskar) pluggade en termin på college i Chicago våren 2015. Vi blev som en liten familj vi svenskar som var där! Ett par av dem är fortfarande kvar för att ta sin examen där, varav vi passar på att hälsa på sisådär en gång om året 😉 Det vill säga, vi gjorde det förra året och gör nu av en händelse samma resa i år igen. Spenderade halva natten med att packa då jag som vanligt är ute i sista sekund, men nu tror jag att jag är redo. Är så taggad! Häng med! 

Vi seeeeees på Arlaaaanda…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *