EVERY DAY I’M HUSTLIN’

Poster med ram HÄRIFRÅN

Vad tycker ni om min nya tavla som jag har fått hem? 😉 Tyckte det kunde vara bra att ha en daily reminder sådär haha! Skämt åsido, tyckte den var lite rolig. Har ju varit jättetomt på mina väggar ända sedan jag flyttade till mitt studentrum, och denna tavla tyckte jag var perfekt för att fylla tomrummet ovanför min lilla dator-bänk. Whatcha think? 

//

What do you think about my new poster guys? Thought if would be good to have it as  a daily reminder haha 😉 Jokes aside, I just thought it was funny. My walls have been so empty since I moved to my own place, so this poster was perfect to fill the space above my little computer-bench with. Whatcha think? 

Ok so I feel super ridiculous writing an English translation like I’m some kind of super famous fashion blogger but whatever. Since some of you asked imma do it anyway! Hope you appreciate not having to use google translate anymore lol!  

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *