SQUIRT & CORN – MAXWELL STREET MARKET

Nöjd och glad. Är så sjukt härligt väder i Chicago just nu! 

Äventyr 

Let that mango 😉

Mallan & Ollan

Squirtläsk och corn on a stick haha! 

Hellooo där hemma i Sverige! Hoppas ni har det bra? 😉 Har hört att det snöar hehe. Här är det runt tjugo grader och sol!! Underbart. Igår var det dock liiiite för varmt då det klättrade uppåt 30-sträcket. Hur är det ens möjligt i april? Hur som helst. Vi tog tillfället och det fina värdet i akt och åkte idag till Maxwell Street Market! Finns massa kul grejer att köpa där och framförallt massa billig mexikansk mat. Yum! Hett tips om ni är i Chicago är att åka dit någon söndag och strosa runt.

Nu är typ det första tillfället jag ens har haft tid tänka på bloggen. Vi har haft så sjukt mycket roligt för oss ända sedan vi kom hit i torsdags kväll! Direkt från flygplatsen mer eller mindre åkte vi till en bar där typ hela skolan brukar hänga. Blev inte besviken på varken musiken eller sällskapet! Sjukt kul att träffa folk igen. Vissa hade jag inte pratat med sedan jag pluggade här för två år sedan nu! Sjukt att tiden går så fort…

Hoppas ni har lite överseende med att bloggen inte blir uppdaterad så ofta. Nu är det semester hehe. Ska dock försöka ta lite fräziga bilder under veckan! I morgon har vi dedikerat hela dagen åt shopping, längtar hehe…

PUSS

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *