GRAND LUX CAFÉ – MED MATTE B

Lunch på Grand Lux Café med Matte B och gänget 

TJOHO! Igår tog vi en heldag på staaan för att shoppa och äta gott. Oväntat nog var det självaste Matte B som fyndade mest grejer inne på Marshalls. Han som brukar hytta med näven så fort jag spenderar mer än 15 minuter på H&M. Hehe. Jag hittade faktiskt också lite smått och gott, bland annat inne på Victoria’s Secret. Årsförbrukning av trosor – check!

Efter diverse strapatser på stan förtjänade vi en redig lunch på Chicagos motsvarighet till  Strandvägen 1 😉 600 N Michigan Avenue!! Eller… Lobbyn var inredd i guld med takkronor och grejer. Helt i min smak, men Mathias tyckte det var aningen smaklöst. Maten var i alla fall najz! Beställde en stor tallrik med SCAMPI! Lite dyrt, men som Olivia sa: Du har ju faktiskt semester. Självutnämnd semester, men ändå…

INGEN kunde väl tro att dagen kunde bli ännu bättre efter scampin. MEN så var fallet! Framåt kvällen och solnedgången rörde vi oss mot Hancock Tower, en 500 m hög mattsvart skyskrapa med en bar längst upp. Men mer om det i nästa inlägg! Tog några riktigt coola bilder där uppe.

Detta inlägg är skrivet i samarbete med Matte B – Din Jurist Runt Hörnet (finns på LinkedIn)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *