NU BLOMMAR KÖRSBÄRSTRÄDEN IGEN


En outfit jag och Johanna fotade förra veckan! 

Kungsträdgården är så vackeeeert, håller ni inte med?? Speciellt när det blommar såhär fint. När dessa bilder togs hade knopparna preciiis slagit ut. Här i Chicago (där jag befinner mig just nu om ni mot förmodan missat det) är det träd som blommar överallt just nu. Känns så BRA att det börjar gå mot varmare tider nu. Är en mycket trevligare människa att ha att göra med på sommaren haha… Humöret får ju minst sagt ett uppsving av blommor! Och bin…

Jeansjackan jag har på mig på bilderna ovan är vintage, snygg va? Jeansjackan är minst sagt ett must-have plagg nu i vår, likaså de tintade glajjerna. En kul grej som jag måste passa på att berätta apropå kläder är att min vän Kadije lanserar sin webbshop Minza.se i morgon klockan 10!! Spännande grejer det, värt att kolla in!

Hörs sen, PUSS!

//

Kungsträdgården in Stockholm is just beauuuutiful, don’t you agree? Especially with all the flowers. When me and Johanna took those pictures they had just started to bloom. Here in Chicago (where I’m currently located if you’ve managed to miss that) are trees with flowers everywhere! It feels so GOOD that it’s finally warmer outside. I’m a much nicer person to deal with in the summertime lol. Flowers just puts me in such a good mood! (I put a pun here in the Swedish version but it doesn’t really work in english, sorry) 

The jean jacket I’m wearing in the pictures is vintage, nice huh? A jean jacket is definitely a must for spring, just like the tinted shades. Speaking about clothes, my friend Kadije launches her new webshop Minza.se tomorrow at 10 am!! Exiting stuff, check it out!

XOXO, Gossip-Lovisa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *