DRINKS PÅ 96TH FLOOR

Jag och Mallan-Brallan uppe i Hancock tower i måndags. En riktig brallis den bruden! 

Fotocredd: Matte B (finns på Linkedin)

Drinkarna och utsikten från the Signature Room (baren) på 96:te våningen! 

NU när jag äntligen fyllt 21 är det ju tillåtet för mig att åka upp i Hancock Tower och till baren som ligger högst upp! Förra året när vi var här fick jag ju snällt hålla mig på marknivå utan alkohol. Men nu var det äntligen dags! I måndags åkte jag, Olivia, Malin och Mathias ner på stan i likadana klänningar (utom Matte som hade kavaj då). Olivia avvek dock innan det var dags att åka upp i tornet, men hon bor ju här bevars så hon kan ju ta en drink på 96:te våningen närhelst det passar. Önskar jag kunde göra samma sak!! Drinkarna i Hancock var hur som helst goda. Jag tog en Manhattan endast för att få ett cocktail-körsbär haha… Älskar dem! Så nu har jag köpt två burkar att ta med hem. Yum 😉 Hancock Tower får högsta betyg! Fem av fem cocktail-körsbär.

//

NOW when I’ve finally turned 21 I’m allowed to go to the top floor of the Hancock Tower where there’s a bar. Last year I couldn’t drink since i was underage, so I had to accept my fate and stay at ground level. But now it was finally my turn! Monday Olivia, Malin, Mathias, and I went downtown all wearing black dresses (except for Mathias who obviously wore a suit instead, too bad). Olivia left before we went up the tower though, but she lives here so she can do that whenever she feels like it. I’m so jealous!! The drinks in Hancock were really good. I had a Manhattan only because i wanted the maraschino cherry haha… Love them! So now I’ve bought two jars of them at Jewel Osco to bring back to Sweden. Yum 😉 Hancock Tower gets 5/5 cherries! 

1 reaktion på “DRINKS PÅ 96TH FLOOR”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *