SMALLCAKES – INGA SMÅKAKOR DÄR INTE

Riktigt inspo-mellanmål på Smallcake

Jag och Matte åkte idag till ett ställe som hette Smallcakes. Där fanns dock inga småkakor alls! Stället var istället fullt med cupcakes och man kunde till och med göra sin egen cupcake-shake! Var självklart tvungen att köpa en sådan. Hur gott ser det inte ut?? Valde jag den med körsbäret på toppen såklart haha 😉 Var en bit att åka med tåget plus en liten promenad, men det var helt klart värt det!! Tack och lov att vi inte köpte två, för en räckte gott och väl för att mätta oss båda. Kanske inte det mest hälsosamma jag stoppat i mig under den här resan, men yålå. Varför ens försöka äta nyttigt när man är i USA liksom?

//

Me and Mathias went to this place called Smallcakes today. They sure didn’t sell any small cakes there tho! The place was filled with cupcakes, and you could even make your own cupcake-shake! Of course I had to buy one of those. Looks too good right?? I chose the cupcake with the cherry on top, what else? 😉 To get there you had to take the train and then walk for a while, but it was totally worth it. Thanks goodness we didn’t buy two, because one was enough for the both of us. Maybe not the healthiest choice of snack I’ve made on this trip, but yolo. Why even try to eat healthy when you’re in America?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *