VÅRKÄNSLOR EN SOLIG SÖNDAG

Skal från Ideal of Sweden // T-shirt från Brandy Melville 

God kväll!! (Eller god middag om mitt jetlag hade fått bestämma) Idag var sannerligen en riktigt fin vårdag! Den fina vårdagen resulterade i att jag knäppte av lite fina bilder framför spegeln haha. Så mycket mer har jag inte hunnit med idag faktiskt, förutom en sväng ner på stan för att köpa lite mat. Dock så tycker jag det är dags för temperaturen att höjas lite nu! Att komma från Chicago där det mestadels var över 20-sträcket till knappt 10?? Ingen höjdare. Men det kommer väl! Jag ska verkligen försöka att lägga mig i tid idag så att jag kommer upp i någorlunda tid i morgon. Vi får se hur det går haha… Hasta la vista! 

//

Goooood evening! (Or good day if you ask my jetlag) It’s been a really nice day today with a lot of sun, so I snapped a few pictures while the sun was still up. Aaaand that’s about the most productive thing I’ve done today haha, except for a little trip downtown to get some food. However I feel like it’s still too cold in Sweden. To come back from Chicago’s 20 degrees celcius to not even 10 was kind of a bummer. Oh well, I guess I’ll just have to wait a couple weeks! Tonight I’m really going to try to fall asleep at a reasonable time. I need to get up early tomorrow! Let’s see how that goes… Hasta la vista! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *