SNAPSHOTS FROM CHICAGO

Hänger lite med Kanye West samt en något överexponerad Chicago-skylt. Men vad gör det när solen skiner?

På äventyr under ”the L” och utsikten från baren i Hancock Building

Jag, Matte och Kelsey till vänster och mellis med Mallan på Montrose Beach till höger

Filosoferar på tåget till vänster och reppar orten till höger

En liten bild på min rumpestump i jungeln (Lincoln Park Observatory) samt en bild från flygplatsen får avsluta denna fantastiska tillbakablick på vår resa!

HEJ hörrni! Hoppas ni gillade denna tillbakablick/sammanfattning som bilderna från min kamerarulle bjöd på! Hade alldeles för många bra bilder på mobilen som jag inte tänkte låta förfaras. Som ni ser hann vi med en hel del under vår vecka i Chicago! Det är väl inte svårt att förstå varför jag älskar stället när man kollar på dessa bilder? 😉 Blev nästan lite tårögd vid ett tillfälle första kvällen vi var där. Vi åkte i princip direkt från flygplatsen till en bar, som passande nog hette Mad River, där många av våra kompisar befann sig. En av dem kramade mig och sade – eller snarare skrek för att överrösta musiken – ”Welcome home!! This is your home!!”. Och vet ni vad? Just då kändes et faktiskt så <3

//

HIIIII guys!! Hope you liked this little collection of pictures straight from my camera roll! Had way too many good pictures on there to not show you guys some of them. As you can see we had a quite busy but fun week in Chicago! I’ts not hard to understand why I love that place looking at these pictures right? I almost started crying at one point the first night we were there. We basically went straight from the airport to this bar called Mad River (appropriate name). A lot of our old friends were there, and one of them hugged me and said ”Welcome home!! This is your home!!” And you know what? Right there at that moment I felt like it was <3 

2 reaktioner på “SNAPSHOTS FROM CHICAGO”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *