SNEAK PEEK PÅ KLÄDERNA FRÅN CHIQUELLE

I paketet från Chiquelle!

Tjoho! Här ser vi ett litet smakprov på de kläder som kom i ett paket från Chiquelle förra veckan! De kontaktade mig för en tid sedan och frågade om jag ville sammarbeta med dem. Duh, klart jag ville?? Har ju deras skinnjacka sedan innan som typ alla har. Fick sjukt mycket komplimanger för den i USA! Tipsade säkert 3 pers om Chiquelle #brandambassador #sponsored #inspo Hur som helst haha! Nu har jag helt enkelt fått hem lite kläder från dem som jag ska försöka hinna fota snarast. Tänkte mest ge er en liten teaser redan nu! Då jag har sjuuukt mycket i skolan att hinna ikapp med just nu finns det dessvärre inte mycket tid till att fota outfits och liknande… Nåja, snart är det sommarlov! Lite svårt att tro när det har pendlat mellan snö och sol hela dagen idag. Snacka om aprilväder! Nu får det mer än gärna bli maj, eller hur? Hur underbar är inte färgen på den korallfärgade tröjan förresten apropå vår? Älskar. Ser fram emot att visa er mer av dessa kläder!

//

Heeelloooo! I figured I’d give you a little teaser of what was in the package from Chiquelle I recieved last week! They contacted me a while ago and asked if i wanted to collaborate with them. Of course I wanted to, duh? I have their leather jacket since earlier, and I got so many compliments on it while in the US. I told like easily three complete strangers about Chiquelle #brandambassador #sponsored #inspo Haha however… I’ll try to take some pictures of these garments as soon as I get the time. Right now I have too much catching up at school to do to be able to shoot outfits and such. Oh well, summer break is around the corner! Hard to believe when it’s been snowing today… Typical weather for April! Can’t wait until May. Speaking of spring, how nice is the color of the coral sweater?? Love. Looking forward to show you how it looks on! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *