ADVIRAL RELEASE PARTY @ KÅKEN

Bilder från Advirals lauch party på Kåken i fredags! 

HEJ och godkväll! Nu har jag precis landat hemma igen efter en valborgshelg i Uppsala. Mer om det sen! Nu tänkte jag först berätta lite om Advirals fest som jag och min kära vän Emma gick på i fredags. Blogfame som jag jobbat mycket med här i bloggen (adlinks och sånt ni vet) har nämligen bytt namn till just Adviral. Är ett sjukt bra sätt för bloggare och influensers att tjäna pengar på sin verksamhet! Är du bloggare och inte vet vad Adviral är tycker jag att du bör kolla upp det på studs. Du kan registrera dig och börja tjäna pengar HÄR.

Kom dit, minglade lite, hängde med den enorma uppblåsbara flamingon och drack drinkar. Slutade med en helkväll fylld av dans, blommor i håret och konfetti överallt. Fem av fem toasters! Eftersom att det var ”Coachella-tema” på kvällen försökte jag mig på en liten boho chic outfit matchat med ett par flätor. Vad tycker ni haha? Lyckades jag kanalisera Coachella-andan?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *