I LOVE NUDES – CHIQUELLE SAMARBETE

Detta inlägg är i samarbete med Chiquelle

Sweater from Chiquelle HERE // Boots from Boohoo HERE // Hat from Punkt Shop (haha) // Bilder: Johanna 

HOLA! HUR mysig ser inte denna hoodie ut? Fullkomligt älskar den. Har slängt på mig den många gånger påväg ner till tvättstugan eller när jag ska en snabbis till affärn’. Så najz! Denna gång matchade jag den dock inte med ett par tofflor, utan med ett par fräsiga klackar från Boohoo! Som pricken över i:t bär jag också en nude keps från Punkt Shop. Vet ni vilken affär jag menar när jag säger så hahah? Det är alltså den lilla affären som ligger mitt emot McDonalds vid Sergels Torg. Har varit min favoritaffär sedan jag var 14 år och emo haha! Än går det alltså att fynda där inne bland nitskärp och Bob Marley t-shirts.

Detta är en av de plagg som jag gav er en liten smygtitt på här om dagen. Vad tycker ni om den in action så att säga? Är detta någonting ni skulle tänka er att bära? Älskar att matcha nudes med andra nudes. Lite Kim K vibes sådär! Någonting annat som ger lite Kardashian vibes är flätorna som jag fortfarande hade kvar sedan Coachella-festen! Hon är så fiin rockar håret i en fläta, knaset är hon tuggar med min gäri ifrån Sätra… ALLA MINA GÄRIS!! Ursäkta mig, började helt okontrollerat att citera låttexter här. Sånt är livet!

Vi hörs senare <3 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *