VALBORG I UPPSALA

Kvalborg i Uppsala inleddes med GLASSDRINKAR! Vi stod i kö för dem orimligt länge. Kön till glassbaren var längre än den än så länge obefintliga kön till Stocken (Stockholms nation) dit vi hade tänkt gå senare på kvällen. Tji fick vi! Besöket på glassbaren tog betydligt längre tid än väntat och när vi kom tillbaka till Stocken möttes vi av 250 meter kö! Vi gick således till Östergötlands nation istället där Little Jinder spelade! Det var kul det med. Clara verkar glad av bilden att döma i alla fall! 😉

Självaste Valborgsmässoafton inleddes med champagnefrukost @ Mathias place! Mathias bor och pluggar i Uppsala, och passade på att bjuda in mig och våra andra klasskompisar som vi pluggade med i Chicago. Var himla kul att vara samlade igen, även fast vi inte var riktigt alla. Vi blev ju nästan som en liten familj under det år vi pluggade tillsammans!

Efter frukosten bar det av till Ekonomikumparken där det tydligen är obligatoriskt att sitta och hänga under dagen. Kan ni tänka er 30 000 pers som sitter och chillar i en park, bara för att det officiellt är vår liksom. Härligt!

Campusbokhandeln bjöd på popcorn! Yum!

Avslutar med en bild på hela gänget! Inte så skarp dock då jag tog den från Facebook, men skarp enough! (Update: bytt ut den till en skarpare version nu!) Hade en himla trevlig Valborg med dessa peeps! Tog dessvärre inga fler (skarpa) bilder under dagen då det efter hänget i Ekoparken bar vidare till champagnegalopp på Snerikes! Ordet champagnegalopp talar nog för sig själv… Lyckades dokumentera lite på snapchat i alla fall 😉 Kvällen avslutades med korridorsfest och senare även dans och nattamat på Värmlands nation. Fullsmockad Valborg med andra ord, men ack så roligt!

Hoppas ni också hade en bra Valborg <3 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *