PROPERTY OF NO ONE

Jacka Forever21 // Byxor Lindex // Skor HÄR // Solisar TGR 50 spänn obs hett tips!!

HEJ på er och god morgon! Här ser ni den berömda sopgubbejackan som jag berättade om några inlägg ner. Jag måste faktiskt säga att jag gillar den! I alla fall i kombinationen ovan. Ett par zebrabrallz, Stan Smiths och gula glajjer! De ser dock nästan ut som skyddsglasögon om vi ska fortsätta på supgubbe-temat… Nåja! Solglasögonen var ett riktigt fynd hur som helst. Letat efter ett par gula hur länge som helst men inte hittat några! Men så idag när jag spatserade in på TGR så fanns dom där. För endast 50 riksdaler dessutom?? Recommend recommend! 

//

HELLO and good morning! Here we have the famous construction worker jacket I showed you in a previous post. I have to say that I like it! At least combined with the rest of this outfit. A pair of zebra pants, Stan Smiths and tinted shades and you’re good to go! They almost look like safety glasses tho if we’re going to continue on the construction worker theme… Oh well! They were a bargain anyhow! Been looking for a pair for quite som time now, but could’t find any. BUT today when I walked in at TGR they where there right in front of me. For just 50 kronor?? Recommend recommend! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *