STOCKHOLM ICEBAR 15 ÅR!

Igår var jag på Stockholm Icebar och firade att de funnits i 15 år! Hur coolt? Första gången jag var där, och måste verkligen säga att det var en upplevelse haha. Var som att gå in i en kylcontainer, men med massa vackra is-skulpturer överallt. Och drinkarna ut isglas?? Yum! 

Mobilen med Snapchat i högsta hugg såklart!Välkommen till mitt crib, det är isdrottningen som talar 😉 

Jag och fina Platin! Blev så glad att se henne då inte många andra jag kände var där. Kolla in hennes blogg för att se fler bilder! 

HEJ! Vad tycker ni om denna lilla tillbakablick på gårdagen? Var hur kul som helst att äntligen få se isbaren här i Stockholm! Vill ni också ta en titt finns den på Hotel C Stockholm, Vasaplan 4. Verkligen att rekommendera! En sådan sak man ska ha gjort minst en gång i alla fall tycker jag. Temperaturen är inne var -7 grader, men vi fick ponchos med vantar för att hålla oss varma. Funkade bra! Dock kanske inte en helkväll där inne är att satsa på haha… Kanske snarare en fördrink som en kul grej liksom. Ser ni förresten att jag försökte vara lite ”isig” med mina genomskinliga klackar? Tycker det var lite fräsigt 😉 Sedan att de var alldeles för höga för att kunna gå i normalt är ju en annan sak… Allt för showen! Tack Icebar för en grym kväll och tack Alexander Erwik för inbjudan!

//

HI! What do you think of these pictures from yesterday? I was so excited to finally be able to see the icebar here in Stockholm! If you want to visit it too you can find it at Hotel C Stockholm, Vasaplan 4. Truly recommend to go there! I think going to an icebar is something you should do at least once. It was -7 degrees celsius in there, but we got little cute jackets to keep us warm. It worked fine! To spend the whole night in there might not be a good idea tho haha… Maybe one drink or two in the beginning of the night would be a better idea. By the way, do you see how i tried to be a little bit ”icey” with my see though heels haha? Thought it looked cool 😉 They were way too high to walk normally in tho, but oh well. Everything for the show! Thanks to Icebar for a supercool evening and thanks to Alexander Erwik for inviting me! 

 

2 reaktioner på “STOCKHOLM ICEBAR 15 ÅR!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *