SUNSETTIN’

TJO BRE! Tog en liten promenad i solnedgången iförd jeansshorts och en bandana så som jag alltid gör om kvällskvisten 😉 Eller kanske inte varje kväll… Men det händer, som synes! Dock är det allt liiiite för tidigt än för att plocka fram shortsen ännu, även fast det i det närmaste varit högsommarvärme här under dagen. Så fort solen försvinner blir det kallt! Nåja, tur då att jag hann fånga de sista strålarna för dagen.

De gula glajjerna är på igen, dock inte samma som förra gången! Dessa beställde jag hem från Nelly innan jag hittade samma brillor inne på TGR för halva priset. Oh well, the more the merrier! Kanske ska jämföra dem i ett ”budget vs. ännu mer budget”-inlägg? Vad tycker ni om bandanan i håret då? Själv vet jag inte om jag känner mig som en wannabe gängmedlem eller girlpower á la WE CAN DO IT! Hmm… Tänkte hur som helst bara dela med mig av dessa bilder lite snabbt innan jag avslutar mitt pluggande för dagen och kanske går och diskar min disk som jag staplat på hög här inne i mitt rum…

Hoppas ni har haft en bra dag i solen! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *