”JAG TVÄTTAR ALDRIG ANSIKTET” – MIN HUDVÅRDSRUTIN

I samarbete med Dermoshop.se Produkter från dermoshop.se!

Hej på er!! Igår fick jag hem dessa produkter från Dermosil! En kroppsolja, en ansiktspeeling, en rengöringsgel och en fuktkräm. Hur bra?? Är det någon som är sämst på att ta hand om sin hud så är det jag. Jag tvättar på riktigt aldrig ansiktet? Eller, jag har väl någon ansiktstvål som jag slänger på när jag kommer ihåg men det är ytterst sällan. Ofta smörjer jag bara in ansiktet med lotion och så är jag good to go. Eftersom jag sällan har smink på mig finns det liksom ingenting synligt att tvätta bort heller haha… Trodde jag. Visste ni att det samlas massor med bakterier i ansiktet under dagen när man utsätts för avgaser eller tar i någonting smutsigt och sedan kliar sig i ansiktet? Även på natten när man sover blir man utsatt för bakterier genom kudden. Hur ofta byter ni örngott till exempel? Därför är det viktigt att tvätta ansiktet både morgon och kväll. På kvällen för att tvätta bort smutset från dagen och förhindra att din kudde blir en bakterieboll, och på morgonen för att vara fräsch inför dagen. Simple as that! Nu har jag ju verkligen allt jag behöver från Dermosil, så finns ingen anledning att slöa med ansiktsrengöringen längre haha… Kanske återkommer med en recension om någon vecka för att tala om huruvida mitt ansikte känns renare eller inte 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *