”THE BRAND WITH THE THREE STRIPES”

”The brand With The Three Stripes” säger dom och så är det inte ens adidas HAHA! Dock tvättäkta vintage-brallor från Humana Second Hand 😉

NU hörrni känner jag mig banne mig lite som Eminem eller vilken annan hip-hop stjärna som helst från 90-talet. Blev överlycklig när jag hittade dessa tvättäkta 90-talsbrallor inne på Humana Second Hand på Söder. Älskar den affären! De har verkligen ett sjukt bra utbud av coola begagnade kläder, skor och väskor. Blev så till mig över dessa byxor att jag krigade mig ut i kylan för att ta dessa bilder. Kallt som attsingen är det idag… Hela dagen har det pendlat mellan strålande sol och typ snöstorm. Blåser gör det också! Ser kanske varmt ut men är typ max två plusgrader… Oh well!

Har tittat på ett par liknande byxor från Madlady hur länge som helst som ni hittar HÄR (adlink). Dock kostar de ju en slant, varför jag tvekat lite att beställa hem dem. Gissa då om jag blev glad när jag hittade mina byxor för 160 spänn?? Helt klart värt, även fast de luktar lite svett… In i tvättmaskinen en sväng nu ba så är de klara för mig att rocka framöver! Vad tycker ni? 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *