IMAGE-BEHANDLING HOS NORDISKA KLINIKEN

HEJ på er!! Kommer ni ihåg att jag var på ett event med Image Skincare för ett tag sedan? Där ingick det i goodiebagen att få komma till en klinik som utför Image-behandlingar och få en ansiktsbehandling helt enkelt! Lyx! Så välbehövligt just nu när jag är lite stressad över skolan och diverse åtaganden. Because I’m worth it!!

Såhär såg det hur som helst ut inne på Nordiska Kliniken. Så mysigt ställe! Foajén kändes mer som ett vardagsrum än ett väntrum. Älskar inredningen och den fina texten på väggen!

Väl inne i behandlingsrummet fick jag veta mer om Image Skincares produkter och varför de inte funderar som en ”vanlig” ansiktsbehandling gör. När man får en ”Image-behandling” väljer hudterapeuten ut produkter att jobba med individuellt utifrån din hud. Hur bra? 

Här ligger jag med ”champagne-masken” som Alexandra kallade den. Det liksom bubblade och pyste på huden, precis som champagne! 😉 Helt i min smak hehe. Fina Alexandra som utförde behandlingen var så duktig och berättade hela tiden vad hon gjorde. Först rengjorde hon ansiktet för att förbereda för masken, och när masken väl satt på fick jag lite massage. Så avslappnande! Behandlingen avslutades med serum och fuktgivande samt en concealer-kräm som jämnade ut hudtonen. Det bästa med den var att den var så vårdande för huden att det inte ens behövde tvättas bort! Dröm? 

Har blivit mycket hudvård på bloggen den senaste tiden haha! Men har verkligen också insett vilken skillnad det kan göra om man bara lägger ner lite extra tid och omsorg på sin hy och kör en peeling hemma ibland eller rent av går på ansiktsbehandling. Vilka är era bästa hudvårdtips?? 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *