MAGNUM PLEASURE STORE

 Glasspaus på Magnum Pleasure Store!

Hur gått ser inte det här ut då?? Var sannerligen ett pleasure att äta denna glass haha 😉 Gick förbi Magnum Pleasure Store på Götgatan och var bara tvungen att gå in och köpa en glass. Man får välja själv vilken choklad man vill ha och tre olika toppings. Jag valde popcorn, pistage och ”jordgubbskulor” haha… Lär bli ett par återbesök där framöver 😉

Har för övrigt haft en riktigt chill söndag idag. Precis som det ska vara! Tog en rejäl sovmorgon då jag jobbade till 03:30 igår på Junibacken. Var välbehövligt med andra ord! Utöver det har jag spatserat runt på söder, kollat i butiker, handlat jordgubbar på Hötorget, tagit en tupplur och hängt lite med mina korridorsgrannar. Sitter nu och bloggar medan jag lyssnar på spellistan ”Svensk jazz” på Spotify haha! Behöver jag ens säga att jag är ganska tillfreds med tillvaron idag?

I morgon ringer väckarklockan och jag ska till passmyndigheten för att förnya mitt pass! Kom på att det går ut på torsdag och har inget annat leg. Yikes! Hoppas det går snabbt att få hem haha… Hörs i morgon fina ni! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *