WHATEVER ¯\_(ツ)_/¯

Ett skärp jag hittade på Myrorna för 30 kr!! 

HUR najs var inte detta skärp då som jag hittade på Myrorna här om dagen? Fett otippat. Har jag sagt att jag älskar att handla second hand? Får lite Moschino-vibes av det här bältet, fast lite mer… whatever liksom 😉 Har aldrig riktigt brytt mig om vad det är för märke på saker och ting jag köper. Bara det är snyggt så tar jag på mig det liksom! Räcker med några ”nyckelplagg” som piffar till din outfit, typ en fräsig väska eller ett par skor. Annars är jag all for kvantitet före kvalitet haha!! Tror det har lite att göra med märkeshetsen som uppstod i min mellanstadieklass när jag var 10. Jag upprepar: 10 år?!?! Då skulle alla ha ”märkeskläder” så som Cheap Monday, JL, Adidas och you name it. När något frågade vilket märke mina kläder var från jag ba eeeehhh… Lindex? Hade väl någonting med grupptillhörighet att göra som jag kan tänka mig är viktigt i den åldern. Sedan dess har jag hur som helst tänkt just whatever. If you like it, wear it! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *