CAFÉTIPS: KRUKOR & KAFFE

På Valhallavägens mysigaste fik med Emma igår!

Älskar detta ställe som Emma visade mig igår! På Valhallavägen 53 ligger detta mysiga café fullproppat med krukor från golv till tak. Hur gulligt är det inte att man kan köpa en kaffe&kaktus-takeaway haha?? Blev dock ingen kaktus för min del utan en fralla med apelsinjuice. Och kaffe såklart! Emma övertygade mig att testa detta ställe på två sekunder när hon nämnde frasen ”super instagramvänligt”. Visst hade hon rätt? 😉 Kanske rent av blir tvungen att köpa med mig en kaktus nästa gång jag går dit!

Dagen igår började som sagt supermysigt på Krukor & Kaffe, sedan var det jobb som gällde för mig. Rev av ett pass på Berns, bara sådär! Igår var en sådan där perfekt dag på jobbet när allt bara flyter. Härligt! Mindre härligt är ju dock att det regnar idag… Ska ändå ge min ut på en liten promenad strax och hämta lite pakeeeet! Vad de innehåller får ni se sen 😉

KRAM!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *