DESIGNA DIN EGEN KLOCKA + RABATTKOD TILL ER!

Samarbete Min nya klocka från Boomwatches.se!

Hej på er!! Har varit fullt upp de senaste dagarna, så har inte blivit mycket tid över till bloggen. Det är det i och för sig inte nu heller haha, då jag inom några minuter ska dra mig ner på stan för en riktig tjejhelg! Mer om det sen. Innan jag drar tänkte jag hur som helst visa er min nya klocka från Boom Watches! Hur fin?? Jag har designat en själv 😉

På Boomwatches.se kan du lätt designa och sätta ihop din egen klocka. Du får välja urtavla, armband mm. Och vet ni? Använder ni koden ”LOVISA” när ni beställer får ni en extra klockdel på köpet! Själv valde jag ett annat armband att byta med som jag får visa er vid annat tillfälle. Happy shopping!

Nu måste jag springa, hörs sen! 

1 reaktion på “DESIGNA DIN EGEN KLOCKA + RABATTKOD TILL ER!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *