DAGSFEST PÅ MISTER FRENCH MED UR&PENN

Såhär såg det ut när vi i samlad trupp anlände till Mister French! Välkomnades med ostron och varsin blomkrans från Ur&Penn!

Vad behövs mer än flamingodrinkar och härliga tjejer för en lyckad dag?? Inte mycket. Eller, det skulle vara blomkransar då 😉

Hej på er!! Hoppas ni har haft en bra helg. Det har som synes jag! Ovan ser ni lite blandade bilder från gårdagen på Mister French. Första timmen var all girls, så jag, Johanna, Bella, Gisela och ett gäng andra härliga tjejer var på plast för att dricka bubbel och äta ostron. Riktigt härligt! Ur&Penn sponsrade oss med fina blomkransar, så var riktig sommarkänsla där inne. Vad är Kallis eller Båstad ens liksom? 😉 Skämt åsido haha. Nästa helg åker jag hem till föräldrarna i Båstad och stannar där över sommaren, så var riktigt kul att få avsluta terminen i Stockholm och samtidigt fira in sommaren med en riktig brakfest! Ha en fortsatt bra söndag hörrni!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *