HEMLIGA EFTERFESTEN MED SVERIGES HOCKEYLANDSLAG!

Har länge väntat på ett bra tillfälle att posta dessa blågula bilder, och vad kan vara ett bättre tillfälle än för att fira sveriges VM-guld i hockey? 

Fira det svenska landslaget gjorde jag även igår på Mister French på deras hemliga efterfest! Med själva landslaget?? Till och med jag som är helt ointresserad av sport måste erkänna att det var lite coolt att se Henrik Lundqvist festa till det lite. Head & Shoulders någon? Det roliga är att jag inte alls skulle varit med på den festen egentligen, men av en händelse bestämde sig mitt nya jobb som jag varit på utbildning med att äta middag på just Mister French. (Mer om mitt nya jobb i ett annat inlägg). På plats var många av mina vänner och bekanta, finklädda till tänderna och väntade på hockeylandslagets ankomst. Och där kommer jag, osminkad och svettig efter dagens aktiviteter och får festa med hockeyeliten hahah… Flyt! Gänget från RedBull hängde också med så vi var ett riktigt gött sällskap som stod och dansade! Oj… Nu avslöjade jag ju visst vart jag kommer att jobba i höst ändå 😉 En riktigt rolig dag hade jag i alla fall tillsammans med dem och kunde inte avslutat den på ett bättre sätt! Även fast hockeykillar aldrig riktigt varit min grej 😉

Såklart hade jag inte vett nog att knäppa några bilder igår haha.. Hade för kul för att tänka på det helt enkelt!  Följ mig på snapchat @lowang eller på instagram @lovisawangs för att se mer av kvällen där istället! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *