MTV x OW INTIMATES PÅ VAU DE VILLE

Hej på er! Ja, nedan ska ni alltså få se bilder på ännu en goodiebag och ännu ett event. Omöjligt att tröttna dock, eller hur? 🙂 I onsdags förra veckan var jag inbjuden till OW Intimates som hade ett event i samarbete med MTVVau De Ville! Riktigt trevligt! OW Intimates lanserade sin nya kollektion, bjöd på drinkar och minitacos samt hade såklart förberett en hel massa goodiebags. Kom dit runt halv sju, minglade lite och hade jättetrevligt helt enkelt. Så kul att träffa både lite nya och gamla bekanta en helt vanlig onsdagskväll, toppat med ett par drinkar hehe.

Goodiebagen var ju helt fantastisk. Fanns lite olika varianter att välja mellan, men jag valde den med hårprodukter från BYNOOR bland annat. Går inte att ha för mycket hårprodukter! Fick även en fin klocka från Mockenberg, ett skal från iDeal of Sweden samt någon plupp som det är meningen att man ska sätta bakom mobilen som ett handtag antar jag? Får testa sen. Dock är skalet till en iPhone 7, och jag har ju en 6S… Kanske ska försöka tävla ut det här på bloggen eller på Instagram? Vad tror ni om det? 🙂

Innehållet i goodiebagen! Se mer bilder från kvällen nedan 🙂

Goodiebags i mängder!

Smakprov på kollektionen från OW Intimates

Squad! Missade memon att vi körde ”serious face” haha…

Foto under kvällen: Armand Dommer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *