MITT NYA JOBB PÅ REDBULL!

Hej på er! Som ni kanske förstod av rubriken ska jag alltså börja jobba med RedBull i höst!! Kan ni fatta hur taggad jag är?? Jag är ju en hängiven drickare av RedBull, så att få jobba med dem känns verkligen perfekt för mig. Bilderna ovan är från utbildningsdagarna som jag var med på i måndags och tisdags! Ni vet då när vi av en händelse hamnade på tre kronors efterfest? 😉 Var jättespännande att få lära sig mer om drycken i alla fall och att den faktiskt inte alls är så ”onyttig” som många tror. Snarare tvärt om! Där hör du mamma 😉

Jag kommer att ingå i deras ”wings team” och jobba med marknadsföring på olika sätt. Har ni stött på folk med RedBull-ryggsäckar ute på stan eller på något event någon gång? That’s gonna be me! Men innan det är dags för mig att ge folk vingars höst väntar en efterlängtad sommar i Båstad hos mina föräldrar. Håller på att packa lite smått nu, för på lördag tar jag tåget ner till SKEOUUNE!

Hur som helst, tänkte mest uppdatera er lite snabbt om läget! Nu ska jag fortsätta packa lite till innan jag drar iväg på event på Café Opera ikväll 🙂 Mer om det sen! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *