VINN ETT SKAL FRÅN IDEAL OF SWEDEN!

Jacka från Shein.com (Sponsrat) // Brillor från JFR.se // Klänning från New Yorker

Visst är denna jacka underbar? Kommer att få följa med mig på många (kanske lite kyligare) utekvällar i sommar! Svettades som attsingen när jag skulle ta dessa bilder haha, trots att det inte ens var så varmt idag. Vill ni ha en chans att vinna skalet på första bilden förresten? Gå då in på min instagram @lovisawangs och läs mer om hur du går tillväga där. Än har ingen gått med i tävlingen haha… Ganska bra vinstchanser åt minstone! 😉 Kanske är för att skalet endast passar en iPhone 7? Vad vet jag. Jag kan hur som helst inte använda det till min telefon, så hoppas att någon annan kan få användning för det!

Vad gör ni en kväll som denna? Jag har precis kommit hem och sitter nu och väntar på min tvättid som börjar 21.00… Hoppas ni har det lite roligare haha 😉 Hörs sen! 

2 reaktioner på “VINN ETT SKAL FRÅN IDEAL OF SWEDEN!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *