6 IN THE MORNING RELEASE PARTY

När vi kom till Silor Bar väntade somriga drinkar och godis på oss!

Självaste Margaret som tillsammans med VAX just släppt låten 6 In the Morning

Dansarna satte stället on fire!

Gäriiis! Jag, Emma, Platin (hitta hennes blogg och fler bilder här) samt stjärnan Margaret! 

Hej på er!! Här ser ni bilder från i fredags och releasefesten för VAX och Margaret på Sailor Bar! Hur trevligt som helst som synes 😉 Vädret var strålande, och vad passar då inte bättre än lite takterassparty med utsikt över hela stan? Blev inbjuden av Alexander på Ewrik Communication och måste verkligen passa på att tacka för en grym kväll. Hade aldrig varit på Sailor Bar förut, visste inte ens att den fanns! Rekommenderar veklingen att gå dit om man är sugen på lite takterass-häng. Ligger på Sjöfartshotellets 6 våning!

Jag tänkte att jag bara skulle stanna en liten stund då jag var tvungen att åka hem och städa. Den planen grusades ganska snabbt och det slutade med en helkväll haha 😉 Men det var det värt! Jag länkar hur som helst VAX och Margarets låt 6 In the Morning här nere. Tror det kommer bli en riktig sommarhit! Är hur som helst framkommen i Skåne hos mina föräldrar och är så redo för sommaren som man kan bli. Har redan hunnit bada i havet två gånger endast under detta dygn som jag varit hemma! Hur underbart? Hörs mer i morgon fina ni! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *