FOLLOW ME INTO THE FIELDS

Hej och god eftermiddag! Har tänkt ända sedan jag kom hem till Skåne att jag måste hinna ta lite bilder bland den fina rapsen! Idag var det alltså dags. På håret dock haha, näästan överblommade. Rapsblommor är någonting som verkligen är typiskt för Skåne på våren. Så fint! Massor med gula fält som aldrig verkar ta slut!

Idag har jag åkt in till Båstad och uträttat lite ärenden och chillat lite här hemma! Inget jättespännande liv man har här ute på landet alltså 😉 Inte mig emot. Hr varit skönt att bara ta det lugnt de senaste dagarna och bli av med stads-stressen haha! I morgon händer det grejer dock. Ska jobba mitt allra första pass för sommaren på Norrvikens Trädgårdar! Kom förbi och säg hej vetja. Uppdaterar er mer om det i morgon!

Stor kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *