HINDRA DITT BLONDA HÅR FRÅN ATT BLI FÖRSTÖRT I SOMMAR!

Produkter från Lernberg & Stafsing

Hej hörrni!  Kommer ni ihåg dessa produkter som jag lade upp på min Instagram förra veckan? Fick ett i samarbete med Lernberg & Stafsing testa deras silvershampoo och balsam samt torrshampo. Först tänkte jag inte mycket mer på det, men allt eftersom jag fortsatte att använda produkterna insåg jag vilken skillnad de faktiskt gör. Nyckeln till att hindra ditt blonda hår från att bli risigt och gult i sommar är alltså silvershampoo (och balsam). Oavsett om det är Lernberg & Stafsing, Maria Nila eller något annat märke är detta ett hett tips från min sida! När du badar och solar i sommar är det lätt att håret blir missfärgat och börjar likna en halmbal snarare än ett bländande hårsvall. Tro mig, jag har varit på halmbalsstadiet allt för många somrar i mitt 22-åriga liv.

Jag använder detta lite förebyggande nu, men också för att jag färgade håret hemma för ett tag sedan och det blev aaaaningen gult. Better safe than sorry! Att ”inte doppa håret i poolen” eller försöka bada så försiktigt som möjligt för att inte blöta håret är inte heller riktigt min stil. Skare va så skare! Ett tips kan också vara att införskaffa en hårolja med solskyddsfaktor. Detta gäller för alla hårtyper och inte bara blondiner! Lycka till med att hålla håret o-risigt och o-gult i sommar 😉

Hörs sen!  

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *