HÄR HITTAR NI MIG I SOMMAR

Lite bilder jag knäppte efter jobbet idag! 

Visst är det vackert?? Bland denna grönska och en massa blommor kommer jag alltså att spendera min sommar mer eller mindre. Hur underbart? Kunde inte låta bli att knäppa lite bilder när jag hade slutat jobbet idag bara för att det var så vackert. Ni lär få se mer av detta ställe framöver! För er som inte känner igen er är detta alltså Norrvikens Trädgårdar i Båstad. Jag kommer i sommar att jobba där mestadels som receptionist. Har jobbat ett par dagar nu sedan jag kom till Skåne och tror verkligen att jag kommer trivas som fisken i vattnet! Eller som humlan i blomman haha… Lite annorlunda från de sommarjobb jag haft tidigare då jag mest jobbat restaurang. Men det är kul att prova på något annat! Ett plus är dessutom att inga kockar skriker och kastar stekpannor efter en hahah… Ni som någon gång jobbat restaurang förstår vad jag pratar om. Aningen hetsigt! Speciellt här i Båstad sommartid… Meeeeen roligt!

Än har säsongen inte kommit igång riktigt här på Bjäre, men det är skönt att mjukstarta lite tänker jag! När jag har landat ordentligt här hos mina föräldrar ska jag se till att fylla bloggen med lite fina somriga bilder till er. Lite annat från de mingelbilder och stureplanshäng ni är vana vid hehe, men det ska väl funka det också. 😉 Är så skönt att vara ute på landet och slippa hetsen i stan ett tag! Vi hörs mer i morgon.

PUSS 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *