ÄR IDEAL OF SWEDENS SKAL BRA?

Samarbete Jeansshorts HÄR // Skal HÄR

Hola! Har fått frågan ganska många gånger om jag är nöjd med skalen från Ideal Of Sweden. Svaret är yesssss! Inget av de jag har haft har någonsin gått sönder, spruckit eller flagnat färg. Toppbetyg helt enkelt! Som ni vet så samarbetar jag ju med dem ibland, så har en hel hög med skal liggandes hemma. Kul att ha lite att byta med! De är ju dock ganska dyra, så jag hade kanske inte köpt fem stycken för mina egna pengar. Dock fett värt att välja ut sina kanske två favoriter och byta mellan dem! Eller köpa ett skal med en magnetisk ”plånbok” till. För ni visste väl att alla skal från Ideal Of Sweden är kompatibla med dem? Hur bra som helst ju.

Jag, mamma och min lillasyster har idag varit i Ängelholm och handlat och sedan mest tagit det lugnt här hemma. Pappa åkte upp till Stockholm över helgen, men orkade faktiskt inte följa med. Jag kom ju nyss ner hit! Så härligt att vara här om jag inte nämnt det haha 😉 Har faktiskt precis varit på stranden och badat! Nu är ni avundsjuka va?? Kan dock inte påstå att det var speciellt varmt… Nåja! Nu väntar tacos till middag. Lovely! 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *