EN DAG PÅ LISEBERG – SOCKERVADDSKAOS OCH KÖANDE

Fina miljön på Liseberg och sockervadd efter mycket om och men! 

Jag och min sockervadd! Syns glädjen i mitt rosa något svettiga ansikte som så fint matchar väggen? Tur att inte sockervadden också var rosa i alla fall haha..

Hej!!! Såhär såg det ut i måndags när jag och familjen åkte till Liseberg för att fira min lillasysters födelsedag! Var en riktigt härlig dag faktiskt med solsken och allt. Men vad betyder en solig klämdag när majoriteten av Sveriges befolkning är lediga? Jo massor med folk på Liseberg… Känns som vi inte gjorde mycket annat än att stå i kö. Hann dock med att åka både floomride, radiobilarna, någon slänggunga och ja… Min lillasyster var nöjd i alla fall, och det var ju det som var viktigast!

Dock blev det kaos när vi skulle köpa sockervadd. Det fanns två köer, varav vi ställde oss i den ena. Det visade sig att den ena kön var endast för utlämning av sockervadd?? Först står man i kö för att köpa sockervadden och sedan ska man stå i kö för att få hämta ut den? Suck… Hela den proceduren tog säkert en timme haha! Men men. Vi fick fatt i våran blå sockervadd till sist! Fantastiskt. Ser ni vilken fräsig klänning jag har på mig förresten? Ska göra ett separat inlägg om den 🙂

Hoppas ni har haft en bra dag! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *