KOMMER VIMMELBILDERNA DÖ UT?

Vimmelbild på mig och Platin från Ice Bar Stockholm!

Hej på er!! Fick denna vimmelbild skickad till mig föreställande mig och Platin! Lite fin, eller hur? Var på på invigningen av Ice Bar Stockholm för ett tag sedan, därav min outfit haha! Tyckte jag kanaliserade isdrottning/fashionblogger-looken ganska bra 😉 

Kom dock att tänka på en sak när jag såg denna bild. Det händer ju ibland att man hamnar på mingel/vimmelbilder när man är ute i svängen så att säga. Lite kul kan tyckas, men är det inte ett lite utdöende koncept? Innan sociala mediers tid kan jag mer förstå poängen, då man fick koll på vem som hängde med vem på de coolaste ställena genom dessa bilder. När jag var 13-14 år var det typ min största dröm att hamna bland mingelbilderna på Finest.se 😉 Det gick till och med så långt att jag redigerade dit Finest-loggan på någon random selfie (eller egopic som det hette på den tiden) haha!!!

Nu har vi istället koll på vem som hänger med vem på de coolaste ställena genom Instagram och Facebook. Vimmelbilderna blir då litegranna överflödiga, eller? Men jag ska inte klaga alls. Tycker det är lite roligt att komma med på bild här och där 😉 Tror inte vimmelbilder som koncept kommer dö ut än på ett tag, även fast det inte är livsviktigt för just mig att fastna på dem. Vad tror ni? 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *