ALLT HANDLAR OM BILDKOMPOSITIONEN

Favoritväskan! 

Tjenaaa! Hoppas ni mår bra idag. Det gör jaag! Kom precis hem från jobbet och ska nu inta min sedvanliga position i soffan med datorn i knät. Dessa bilder tog jag igår när jag kom hem från jobbet på våran uppfart haha… Man får göra så gott man kan att ta inspo-bilder när man inte ens har en ordentlig asfaltväg i närheten! Förstår inte hur jag ska överleva sommaren 😉 I stan är det ju bara att gå utanför dörren i princip och vips står du utanför något 1800-tals hus redo att fota outfits. Ser lite annorlunda ut här hemma hos mina föräldrar i Skåne… Närmsta grannarna är liksom en åker och en fotbollsplan!

Hur som helst, det viktiga är inte vart bilden tas utan själva bildkompositionen. Man får vara lite påhittig! Strödde som ni ser ut lite nedfallna rhododendron-blommor på marken och vips ser det lite roligare ut. Eller vad tycker ni? Snodde med mig lite blommor som fallit av buskarna från jobbet hehe! Shhhh 😉 Vi har visserligen en lila sådan buske på tomten, men de rosa blommorna var ju sötare. Fint va? Ja, ju mer begränsade fotomöjligheter man har desto mer måsta man plocka fram kreativiteten hehe. Vi får se hur det går i sommar!

KRAM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *