ATT FYLLA 22

Lite bilder från min födelsedag

Hola!! För några dagar sedan var det min tur att fylla 22. Ingen speciell ålder kan tyckas, men att äntligen kunna sjunga med helhjärtat i Taylor Swifts feelin 22 är väl skäl nog att fira 😉 Jobbade på dagen men firade här hemma på kvällen med skaldjursfrossa och bubbel. Helt i min smak! Kvällen avslutades i Torekov på Mobys med en öl eller två. Är inte mycket för att dra ihop jättestora fester på min födelsedag, utan håller det hellre småskaligt och mysigt. Festa kan man ju göra när som helst annars ändå 😉 Hur som helst! Trivs otroligt bra på mitt nya jobb och väntar bara på att sommaren ska komma igång på riktigt nu! Är ni taggade?

Skulle egentligen åkt till Köpenhamn igår på en liten weekend mitt i veckan, men sjukdom kom ivägen. Lite synd, men så blir det ibland! Har ju hela resten av sommaren på mig att hitta på roliga grejer. Varför åka iväg någonstans när man redan bor på svenska rivieran? 😉 Kom precis hem från att ha hämtat paket och gått en liten promenad inne i Båstad, och man märker att sommargästerna så smått börjat hitta hit. Snart smäller det väl. Både kul och jobbigt på samma gång när stan blir fullproppad med folk haha! Bara en tidsfråga…

Hörs snart igen fina ni! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *