GULT ÄR INTE ALLS FULT – WISHLIST

Inlägget är i samarbete med Shein.com

Klänning HÄR // Solglasögon HÄR // Citronklänning HÄR // Banantofflor HÄR // T-shirt HÄR // Citronväska HÄR

En färg som är så otroligt inne just nu är – som ni förmodligen redan har lagt märket till – gul. Överallt ser vi gula solisar, gula väskor, jackor klänningar… You name it. Rätt så härligt tycker jag! Nog för att jag mest har svarta kläder, men när jag väl har färg på mig vill jag att det ska sticka ut också! Man vill ju inte ha ansträngt sig i onödan 😉 Den perfekta sommarfärgen helt enkelt som för tankarna till rapsfälten i Skåne och citronodlingarna vid medelhavet.

Bara för att gult råkar vara inne just nu behöver man ju inte heller överdriva. Som här nedan till exempel har jag matchat en gul tisha med ett par gula tinted shades. Fresh! Snyggt, men inte heller för mycket. Kanske inte hade matchat alla saker i mitt lilla collage ovan, men var och en för sig eller två och två funkar de alldeles utmärkt. Med vad tycker ni, är gult kult eller fult?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *