ÖVERRASKNING PÅ POSTEN – GODBITAR FRÅN TOO FACED

Concealer och foundation från Too Faced!

Hej på er och god morgon! Här om dagen fick jag hem ett paket från Vass PR. Där i låg bland annat en concealer och foundation från Too Faced! Gissa om jag blev glad? Hur kunde dom veta att min concealer från cover girl som jag köpte för två år sedan håller på att torka ut och att min foundation egentligen är fel färg? Fantastiskt och välbehövligt minst sagt!

Jag är ingen vedertagen sminkfantast. Undviker helst smink då jag tycker att det mest stör och kliar haha… Eller så kliar man sig själv i ögonen och förstör alltihop! Men jag måste säga att både concealern och foundationen från Too Faced knappt kändes på huden. Imponerad! Nästa gång det är dags att köpa smink för min del kommer jag definitivt investera i något bra märke 🙂 Lönar sig i längden!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *