EN KVÄLL I JUNI – SOMMARPREMIÄR

Var en så himla fin kväll igår i hamnen! 

Hej på er och god förmiddag! Det är inte klokt vilken fin dag och kväll det var här igår! Vindstilla och solnedgång. Vad mer kan man begära? Eller det är klart, lite party hade ju inte varit fel 😉 Vilken tur då att det var precis det det blev framåt kvällskvisten! Pepes hade sommarpremiär och det får man ju inte missa. Känns lite konstigt att inte jobba där i år, men orkade inte riktigt med tempot där förra året haha… Oh well! Var hur som helst roligt att träffa gamla kollegor, gamla klasskompisar, vänner och bekanta. I en liten stad blir det lätt så att man mest går runt och hälsar på folk ute på krogen haha! ”Heeeej, är det bra, kul att se dig, vad gör du nu för tiden?” Men jag klagar inte alls, himla kul faktiskt!

Vad gillar ni min outfit förresten? Hade ju en obsession för zebramönster där ett tag, och tycker fortfarande det är lite fräsigt. Klänningen är köpt på Myrorna om ni skulle undra haha! Second hand är ju faktiskt livet. Man vet aldrig vad man kan hitta! Hade även på mig ett orange armband jag hittat på en annan loppis. Lite Hermés vibes, fast i plast… 😉 Att se bra ut och känna sig fab måste inte vara dyrt är alltså min slutsats! Do you agre? 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *