THE ADIDAS DRESS

This post contains adlinks from Adviral

Hej på er!! Ett av mina absoluta favoritköp den senaste tiden är denna klänning från Adidas. Älskar den! Visserligen lite risk för bollmage i tighta klänningar som dessa, men who cares. Perfekt att slänga på sig ljumna sommardagar för en shoppingtur eller utflykt. Visade den för mamma när jag hade fått hem den, varav hennes spontana reaktion var ”Har du köpt en… gympaklänning?” Allt med tre ränder på är tydligen gymnastikkläder enligt föräldrar haha! Men icke. Tycker det är så snyggt både till barn och vuxna som ni ser i collaget nedan. Adidas mania!! Snart blir jag väl en sådan där som går runt i Adidas-overall och vaktar orten 😉 Bara en tidsfråga.

 

 

1. Adidas maxi dress / 2. Adidas TRF Tee dress / 3. Adidas set baby / 4. Adidas sweatshirt / 5. Adidas kid t-shirt / 6. Adidas GAZELLE

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *