THE PERFECT RED DRESS

Klänning från Boohoo, direktlänk HÄR (adlink dåraaa)

Hej och god eftermiddag!! Hur drömmig är inte den här klänningen? När jag såg den var jag bara tvungen att klicka hem den. Har letat efter något liknande ända sedan min studentbal för tre år sedan haha! Sjukt att det var så länge sedan nu… På den tiden fanns en liknande klänning från River Island som såklart var slutsåld överallt. Till balen blev det istället en annan röd klänning från Nelly, men utan den vackra draperingen i ryggen. Synd att jag inte har några galamiddagar att gå på nu framöver 😉 Enligt mig är denna klänning perfekt för alla lite finare tillställningar, typ bröllop, dina pärons 50-års kalas eller en kväll på röda mattan helt enkelt hehe! Det bästa var ju också priset. 168 spänn typ? Shhh ingen behöver veta 😉

KRAM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *