BJÄRES BÄSTA (OCH ENDA) SUSHI PÅ MOBYS I TOREKOV!

Den som hänger med mig vet också att jag ganska ofta hänger här, på Mobys Schack i Torekov. Anser mig själv vara lite av en stammis vid det här laget! 

Därför var det också en självklarhet att åka dit och testa på deras alldeles nya satsning: sushi! Sushikocken Linus har flyttat in för sommaren, och han är verkligen grym! Varför kommer ni förstå snart. 

Tadaa! Hur gott ser inte det här ut? Det är dock ingenting mot vad det faktiskt smakade. Herregud, var helt golvad. Bästa sushin jag ätit i alla fall! Det var annat än Sushi Yama, det ska jag säga er… Jag och Linda delade på två rullar och en lax sashimi som var helt underbar. 

När man ändå är där, varför inte passa på att ta ett glas vin eller en kall öl? Alice fixar! 

Hej på er!! Ja som ni ser ovan är jag grymt imponerad av sushin på Mobys. Behövs verkligen ett sushiställe på Bjäre, för vad jag vet finns det inget annat? Mobys, som annars mest kör grill, gör helt rätt i att satsa på det i sommar tycker jag. Är man sugen på lite sushi special á la Mobys får man nog vara på hugget, för det lär gå åt 😉 Än är det ju försäsong, men kan tänka mig att det drar på rejält med turister vilken dag som helst nu!

Jag och Linda satt och njöt av solen och vår sushi, sedan gick vi faktiskt och badade! Blåste dock rejält ute på bryggan, så är lite frusen nu… Men det gör ingenting när jag sitter och rapar här i soffan efter all sushi! Tycker definitivt ni ska testa den om ni är i Torekov-trakten i sommar. Will you?

KRAM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *