MIN MIDSOMMAR I BILDER – SLÄKTKALAS I DAGARNA TRE

Min midsommaroutfit! Poserar i mormors växthus hahah 😉 Lång vit kojl från Zara med ett vanligt svart linne och en blomsterkrans jag bundit helt själv! Duktigt va? Ser nu att jag kanske gick in lite väl hårt med ”smooth skin” verktyget på sista bilden hahah… Oh well! Vill man ha en närbild på kransen får ringarna under ögonen allt suddas ut lite med hjälp av Face Tune hehe…

Två jordgubbstårtor såklart! Ska ju räcka till hela släkten 😉 Min duktiga kusin Julia som bakat! 

Mormor och morfars fina stuga och blommorna till midsommarstången! 

Avslutar denna bildbomb med en söt bild på min kära pappa haha!  

HEJ på er!! Ja, midsommar var ju allt ett litet tag sedan nu. Men har helt enkelt behövt återhämta mig lite efter resan till mormor och morfar. För att inte glömma min snabbvisit till Stockholm haha! Mer om det i ett annat inlägg tho. Min midsommar var mycket trevlig med släktkalas i dagarna tre. Är tradition att vi alltid ses hela släkten på mammas sida till midsommar. En trevlig tradition tycker jag! Festar med kompisar gör man ju hela året annars ändå 😉

Engagerade mamma och min lillasyster med att ta lite bilder på mig i mormors fina växthus! Hon odlar allt möjligt där inne. Skulle allt bra gärna ha ett växthus jag med! Men det får kanske vänta till pension 😉 Nu har jag absolut inte tid att påta i trädgården! De senaste dagarna har jag varit upptagen med jobb, och efter en ledig dag idag är det dags i morgon igen. Men det är faktiskt okej, trivs jättebra på mitt jobb på Norrvikens Trädgårdar! Apropå växthus och växter haha.

Har idag spenderat dagen med Linda och ätit pizza medan vi beklagat oss över det motsatta könet haha. Standard 😉 Hörs mer snart fina ni! Nu måste jag allt komma ikapp med bloggandet. Har massor att berätta om! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *