HAPPY TIMES – SÅHÄR HANDLAR DU SMART PÅ APPEN WISH

Glass i Torekov igår i solnedgången! 

Hej på er! Vilken fräsig jacka jag har va? 😉 Var bara tvungen att köpa den endast för att det var en flamingo på ryggen haha! Som ni kanske redan vet har jag dille på flamingos för tillfället. Hör och häpna så beställde jag faktiskt hem den från appen Wish! Har hört så himla mycket om den appen den senaste tiden, så var bara tvungen att testa och beställa hem lite grejer. Det mesta har inte kommit än, men här om dagen trillade denna jacka ner i brevlådan! Förvånansvärt snabb leverans faktiskt!

Sedan är det ju som med alla liknande hemsidor så som Ebay eller Aliexpress att man måste kolla betygen på de enskilda säljarna. Finns ju tyvärr de som luras! Någonting man också måste vara beredd på är att kvaliteten på grejerna kan vara lite tveksam. Man får vad man betalar för så att säga! Är ändå rätt nöjd med att denna fräsiga jacka blev min för endast 150 riksdaler. Lite lösa trådar och sneda knappar man man ju alltid fixa till själv 😉 Ett hett tips från coachen är att alltid beställa en eller två storlekar upp. Det mesta på Wish skickas från Kina, och det är ju vedertaget att de kinesiska storlekarna är aningen mindre än våra europeiska.

Med detta in mind blir du en supersmart shoppare och kan använda Wish tryggt och säkert! Älskar också att man kan betala med Klarna och inte behöver ange sina kortuppgifter varje gång man ska handla. Aningen farligt dock, kommer nog trilla ner mycket i brevlådan hemma hos mig framöver 😉

1 reaktion på “HAPPY TIMES – SÅHÄR HANDLAR DU SMART PÅ APPEN WISH”

  • Stefan Ekström skriver:

    Hej! 🙂 Tänkte bara kolla med dig om du vet att allt som finns på Wish går att köpa billigare på eBay? Det är nämligen där som Wish-folket handlar sakerna och sedan säljer vidare. Tänkte bara meddelade det så att du vet för man kan spara pengar på att handla via eBay direkt istället. 🙂 Ha en bra dag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *