HAMNADE I NELLYS NYHETSBREV

HALLÅ! I onsdags fick jag äran att följa ned Gurra på event med nlyman.com. De hade en ”julmarknad” till förmån för Ung Cancer och alla intäkter från kvällen gick oavkortat dit. Hur fint? Var en jättetrevlig kväll (snarare eftermiddag) med gött häng helt enkelt! Bjöds dock endast på drinkar med kaffe i så hypen var ett faktum då varken jag eller Gustav hade ätit någon vidare lunch hahaa! Standard.

Fick ett sms idag av en vän som hade hittat dessa bilder i Nellys nyhetsbrev haha!! Tyckte det var lite roligt. Förtjänade en uppdatering på denna annars ganska tomma blogg i alla fall! Hoppas hur som helst att allt är bra med er denna kalla och mörka fredag. Själv har jag spenderat dagen på skolans bibliotek med att ha smått panik över min C-uppsats. Är nu påväg till Linda för att sedan käka på Vapiano hehe… Lite roligt ska man väl ändå få ha en fredag!

STOR KRAM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *