FASHION WEEK & FÖRSTA DAGEN PÅ PRAKTIKEN

Hej på er!! Nu är jag här inne på bloggen och härjar igen. Hoppas jag ska kunna vara det mer snart! Har varit lite mycket nu efter jul minst sagt. C-uppsatsen är inlämnad i och (nästan) godkänd, ska bara ändra lite smågrejer. Pjuh! Sedan kan jag glatt meddela att idag är första dagen jag spenderar på min praktikplats!! Är så glad. Nu 15 veckor framåt kommer jag att vara på Viacom! Känns så bra att äntligen få göra någonting praktiskt efter 2,5 år med hemtentor och teori.

Som ni vet pågår just nu Fashion Week för fullt här i Stockholm. Denna årliga företeelse invigdes med en dunderkväll på stan i lördags. Se bilden nedan haha… Jag och Gustav ska alltid vara så extra när vi går ut?! I söndags begav jag mig till Grand Hotel för att jobba med Red Bull på Fashion Week. Mitt sista pass för Red Bull, jättetråkigt! Men känns ändå okej att få sluta på topp och blanda drinkar åt fashionistas mellan alla visningar. Fick även smita in på visningarna och titta när det inte var så mycket att göra. Kul!

Ikväll väntar ännu ett event, men först ska jag se till att överleva dagen på kontoret! Inte lätt att ställa om från att vakna tidigast 10 på vardagar till att gå upp halv åtta…

Bilden är tagen med Gustavs telefon (!) och redigerad av kungen själv. Han har liksom som en liten lampa som man sätter på telefonen som gör att man kan ta sjukt snygga bilder i mörker! (Aka på klubben) Måste skaffa!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *