LATEST OUTFITS + WEEKLY UPDATE

Hej vänner! Tänkte släga upp ett par snabba bilder på mina senaste outfits som jag haft på mig nu under fashion week! Det har dock inte blivit så mycket fashion för mig mer än ett par event då jag har fullt upp på praktiken under dagarna, men det har varit kul ändå! Jag är verkligen sugen på att blogga mer nu när det inte är 1000 saker på samma gång, är så inspirerad till att sätta igång! Samt att det blir ljusare nu så man kan fota mer. Woho! Nedan tänkte jag hur som helst uppdatera er lite om vad som hänt under veckan. Häng med!

Måndag: Var på fashion week party med me and my homies! Sjukt roligt att de hur de utvecklats då jag har en vän som jobbat med det klädmärket väldigt länge. Har ni inte kollat in deras kläder redan är det läge att göra det NU! Min favvis är den croppade gula hoodien i fleece. Artisten Mwuana är även med och utvecklar MAMH och var också han på plats. Måste erkänna att jag blev lite starstruck hihihi… Lyssnat mycket på hans musik, så var kul att få se honom i verkligheten!

Tisdag:  Efter arbetsdagen var slut följe jag med Gustav på event med Nelly MAN. Sjukt mysigt uppstyrt i en svit på Miss Clara Hotel. Vi drack bärs, åt pizza och minglade med folk som vi kände och inte kände. Tycket det är jättekul att fler och fler event ”för killar” dyker upp.  Och Miss Clara är så fint! Perfekt ställe för ett event. Bilderna ovan där jag har på mig den svarta outfiten är tagna i lobbyn/loungen där.

Onsdag: Efter en rolig dag på praktiken med lite olika möten mötte jag upp Gustav på stan för att uträtta lite ärenden. Slutade med att vi gick in på både H&M och Weekday och jag kom såklart hem med mer saker än jag hade från början hehe… Stack hem en snabbis för att byta om sedan begav jag mig till Söder och Linda för att käka lite thai och sedan däcka i soffan hos Ricardo. Linda och han bor grannar, hur sjukt är det egentligen? Sammanträffande deluxe.

Torsdag: Hade suttit hela dagen och varit sugen på en semla, så det första jag gjorde när dagen på praktiken var slut var således att gå raka vägen till Seven Eleven och köpa en. Tryckte i mig den medan jag skyndade till Mood-gallerian för att möta upp Gustav för att hänga lite med Caliroots på Boquerian. Supermysigt! Varit där ett par gånger tidigare och gillar atmosfären. Efter det drog vi oss mot Vau De Ville för några glas cava. På en torsdag!?!? Ja, man måste ju fira att lönen kommit in på kontot 😉 Klockan 10 stack jag hem och däckade på dirren!

Fredag: Vaknade förvånadsvärt utvilad och pigg idag? Händer typ aldrig. Ställer alltid klockan så jag ska ha en halvtimme på mig, men slutar alltid med att jag går upp fem minuter innan jag måste gå. Detta resulterar i att jag har i snitt 1 minut på mig till varje sak jag måste göra, typ klä på mig, äta frukost, borsta tänderna, packa väskan och eventuellt dra en borste genom håret. Såklart tar dessa saker alltid mer än 60 sekunder var, vilket resulterar i att jag i regel är 10 minuter sen vart jag än ska. Nåja! Ikväll har jag faktiskt inga planer alls, mer än att laga något gott att äta. Vi får väl se hur länge den planen håller!

PUSS

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *